Ik geloof in het echte leven, waar mensen en hun dromen, talenten, kwetsbaarheid en hun dagelijkse leven centraal staan. Verhalen geven verbinding en betekenis aan veranderingen. Daarom werk ik met verhalen. En ze zijn ook nog eens leuk.

Uitgelicht: Lopend verhalen vertellen
Slot van de Zowell verhalencafes:Processie Klimaatmadonna: van afval naar overvloed
Waterschrijver is op Lorelei met een processie met de Klimaatmadonna en een voorbereide workshop. Samen met Marion Kuiperi.

27 mei 2017: Lezing bij Maria expositie Catharijne Convent Utrecht
Als onderdeel van de mooie Maria expositie in Utrecht houdt Kirsten een lezing over de wonderverhalen van Maria. In haar wonderverhalen staat Maria aan de kant van de zoekende, eigenzinnige en struikelende mensen.

Uitgelicht: Songs for Mary met Clean Pete
24 december 2016: Songs for Mary
Songs for Mary is een hit in Zwolle. Drie singer-songwriters hebben in het klooster een lied voor Maria gemaakt en ik was hun Maria-expert. Bij het optreden in Hedon zal ik een Mariaverhaal vertellen.

Uitgelicht: 16 december 2015, Zowell's verhalencafé
We delen onze eigen kleine momenten van vertrouwen met elkaar. In dit vertelcafé willen we zo in een onstuimige tijd een ander geluid laten horen. >>

Nieuwe website: Luisteren naar verhalen voor een samenleving in beweging
Waterschrijver heeft een nieuwe website. Mijn werk voor organisaties kun je voortaan op www.waterschrijver.nl >> vinden. Op deze website www.kirstennotten.nl vind je mijn werk als schrijver, verhalenverteller, spreker, coach en trainer.

Video: Storytelling voor een nieuwe samenleving
Op reis met de held in een inspiratiesessie van de provincie Overijssel. Nu als video te bekijken:Nieuw blog: Zijn we echt aan het kantelen?
Broodfonds, dromen en gevoel bij Jan Rotmans >>.

Schrijf je hier in voor verhalen, tips en de agenda van Waterschrijver >>
De nieuwsbrief voor storytelling in organisaties kun je via de nieuwe website van Waterschrijver vinden.

Reacties van klanten en deelnemers:

"Vandaag alle tijd gehad om naar jouw video over de reis van de held te luisteren.
Prachtig, authentiek en inspirerend."

'Kirsten, dank je voor je mooie verhalen, wijze lessen en goede vragen!'

'Ik heb helderheid gekregen dat mijn leven en ervaringen diep verbonden zijn met het werk dat ik doe.'

'Het was een mooie reis met jou als reisbegeleider die goed ziet wat er nodig is.'

"Ik heb helderder waar mijn kwaliteiten liggen, waar ik me krachtig en enthousiast voel. Ik geef mezelf meer toestemming om mijn leven en ondernemerschap op mijn eigen manier vorm te geven."

“Ik was op zoek hoe ik mijn boodschap levendig kan brengen, zodat mijn passie voor mijn werk ook voelbaar is. Dank voor de helderheid, inzichten en de elementen die nodig zijn voor een goed verhaal. Ik kan mijn kracht en kwaliteiten nu beter onder woorden brengen.”


Follow waterschrijver on Twitter