Een boek vol verhalen over mezelf als vrouw, over Maria en de oude godinnen voor haar. Storytelling als een raamvertelling waar twee verhalen in elkaar geweven worden. Bij Waterschrijver te bestellen. Was te koop bij de Maria-expositie van museum het Catharijne Convent in Utrecht. Is bijna uitverkocht: nog 7 exemplaren beschikbaar.

Het boek Maria's dochter. Een magische reis naar de Grote Moeder, Ten Have, 2011
Dit is het ontroerende verhaal van een vrouw die vastloopt in haar leven. Ze beschrijft openhartig wat dit met haar deed en gaat op zoek naar haar wortels.

Uitgangspunt van deze zoektocht is de Mariaverering van haar eigen moeder – op wie ze eigenlijk nooit wilde lijken. Tijdens de reis ervaart de auteur haar kracht en haar kwetsbaarheid. Ze schrijft over plotsklaps ziek worden, haar moederschap, seksualiteit en vrouwelijkheid. Uiteindelijk omarmt ze het leven zoals het is.

Maria´s dochter is opgebouwd als een persoonlijke rozenkrans, hét symbool voor meditatie, aandacht en gebed. Deze rozenkrans neemt je mee naar de veelzijdigheid en goddelijkheid van Maria en haar verbinding met andere oermoeders. Maria is na het lezen van dit nuchtere en kleurrijke boek niet meer dezelfde.

‘Een dierbaar boek dat ons Maria teruggeeft. Het gaat vooral over vrouwen van nu: unieke vrouwen, levend, veelzijdig, klein en groots tegelijk. Maria’s dochter nodigt ons uit om onszelf als vrouwen lief te hebben zoals we zijn.’
Klara Adalena, oprichtster Wilde Wijze Vrouw en docente priesteresopleiding

‘Openhartig en meeslepend portret van een zoektocht naar Maria. Een boek vol levenslust en gevoelige verhalen. Moedig, inspirerend en persoonlijk!’
Dr. Sanne Derks, antropologe, gepromoveerd op Mariadevotie in Bolivia

Boek bestellen
Na afloop van workshops of presentaties is het boek te koop bij Waterschrijver. Als je wilt, met een persoonlijke boodschap. ;-)
Je kunt het ook bij mij bestellen. Dat kan hier >>.
De prijs bedraagt €12,50 + eventuele verzendkosten.