Socialer, duurzamer, leuker, beter. Het kan! De Zwolse verhalen over kleine momenten met grote impact zijn grotendeels verborgen. En dat is jammer, want zoveel moois willen we graag delen. Zodat andere mensen geïnspireerd raken en aanhaken. Daarom zijn we met Zowell begonnen, een platform voor persoonlijke verhalen en tastbare momenten.

Lopend verhalen vertellen: slot van Zowell verhalencafesSamen het verhaal van Zwolle vertellen: Zowell verhalencafes
“The shortest distance between two people is a story.”

Iedereen heeft een verhaal te vertellen en iedereen geniet van het luisteren naar verhalen. Het sociale weefsel in de samenleving staat onder druk door polarisatie, angst en economische onzekerheid. Mensen vinden elkaar echter weer als ze elkaars verhaal horen. Zowell, heeft daarom met verhalencafés mensen van verschillende pluimage bij elkaar gebracht. Hier vind je meer info >>.

16 december 2015: Just a little bit of trust
Het is bijna midwinter. Buiten is het donker en koud. Hollande en Rutte vertellen ons dat we in oorlog zijn. Soms lijkt het alsof we machteloos zijn en de grote verhalen met ons aan de loop gaan. En toch kun je altijd iets doen. In dit vertelcafé willen we in een onstuimige tijd een ander geluid laten horen. En dat doen we met iets waar iedereen aan mee kan doen: verhalen vertellen. >>

Met onze verhalen willen we lichtpuntjes zetten in een donkere tijd. Doe je mee?

Zowell trapt op 7 oktober af met netwerkevent!
Om de crowdfunding, want zo heet zo’n donatiecampagne, af te trappen, organiseren we een netwerkevent. Tijdens het event presenteren we het 0-nummer. Een heus blad, hoewel een stuk dunner dan het eerste nummer wordt. Je proeft in ieder geval aan het magazine wat Zowell kan worden. Daarnaast is het event leuk en goed voor je contacten. Lekker sociaal.

Wanneer?: 7 oktober
Hoe laat?: Van 16.00 tot 18.00
Waar?: Creatieve Coöperatie
Esdoornstraat 3, 8021 WB Zwolle

Wees welkom!

Maak jij het verschil?


Wil jij het verschil maken?
Om dit magazine met enige regelmaat uit te laten komen en te vullen met kwalitatieve en onafhankelijke artikelen, hebben we jouw hulp nodig! Als jij doneert, krijg je iets moois en leuks van ons als dank. We geven je het beste wat we als Zowell te bieden hebben: persoonlijke verhalen in een magazine of als een workshop. Of we vertellen jouw verhaal in het magazine. Je kunt ons op een aantal manieren verder helpen, als fan, ambassadeur en verschilmaker. Als je andere mogelijkheden ziet, neem dan contact met ons op. Moeilijk, moeilijk! Welke gaat het worden?

Zwolse verhalen over kleine momenten met grote impact
In Zwolle en omgeving bruist het van de nieuwe initiatieven, zowel van inwoners als organisaties.
Socialer, duurzamer, leuker, beter. Het kan! Nieuwe verbindingen bloeien op. Het magazine Zowell laat zien dat de mooie toekomst er al is. Met onze verhalen nodigen wij betrokken mensen, nieuwsgierige geesten en voorzichtige snuffelaars uit om samen Zwolle mooier te maken.
Zo kan het wel!