Met de waterbrieven ontvang je tips en kun je verhalen lezen. Ook hou ik je op de hoogte van events en de agenda van Waterschrijver.

Nieuws over storytelling in organisaties
Hier kun je je aanmelden voor nieuws over storytelling in organisaties.

Nieuws over storytelling voor ZP-ers, professionals en andere leuke mensen.
Hier kun je je aanmelden voor de waterbrief met tips, verhalen en de agenda van Waterschrijver.

Schrijf je hier in voor drie tips over storytelling
Storytelling is tegenwoordig erg hip. Grote organisaties gebruiken het voor hun marketing, professionals om zich beter te kunnen presenteren en talloze congressen en events worden uit de grond gestampt. Een opwindende ontwikkeling, want verhalen verbinden mensen, maken organisaties persoonlijker en zetten heel concreet de inhoud in het middelpunt.
Ik ben een filosoof en hou van kwaliteit. Dus om de waarde van storytelling beter te begrijpen, ben ik een aantal filosofen gaan herlezen. Graag deel ik met jou drie crusiale inzichten over storytelling van Plato, Hannah Arendt en Martha Nussbaum.

Om jou kennis te laten maken met storytelling en je drie belangrijke lessen in het vertellen van verhalen te leren, kun je je aanmelden voor een verhalende cursus in storytelling en filosofie. Dit geef ik aan je omdat ik zelf helemaal verliefd ben op storytelling en ik de verhalenvonk op je over wil brengen.

Reacties van lezers
"Leuk trouwens je 'Waterbieven'. Brengen me altijd even in andere sferen. En bedankt voor je “There is a crack in everything, that’s where the light gets in.” Nog een paar keer gebruikt afgelopen week."
Frans

"Leuk om te lezen Kirsten."
Daan